Výkup vraků Velká Bystřice

DOTAZY NA NÁHRADNÍ DÍLY JEN PŘES FORMULÁŘ

K výkupům a likvidacím odtah zdarma

Výše odměny závisí na konkrétním vozidle, jeho stavu, roku výroby, u vozidel na díly o využitelnosti náhradních dílů z konkrétního likvidovaného vozidla a zda je o dané díly zájem — u vozidel co se nezačali vyrábět déle než před 15 lety vykupujeme na díly naprostou většinu — u starších vozidel je zájem jen o opravdu zajímavá auta — ostatní vozidla jsou pouze na sešrotování bez využitelnosti na náhradní díly a zde se výše odměny pohybuje 0-500Kč dle aktuálních výkupních cen železa v ČR.

Ekologická likvidace a výkup vozidel po celé ČR

Výkup vozidel

Výkup vozidel k dalšímu provozu — vozidla pojízdná, lehce bouraná či momentálně nefunkční, která se ještě vyplatí opravit — zde vám nabídneme odtah zdarma, převzetí právní odpovědnosti a dle typu a stavu vašeho vozidla odměnu 4.000 až 80.000 Kč ihned na ruku. Vozidla vykupujeme po celé ČR a díky naší síti více než 135 odtahových vozů si přijedeme opravdu kamkoliv. Nikam s vozidlem nemusíte, na nic nemusíte čekat. Pro vozy si pouze jezdíme, např i sem Velká Bystřice (výkup vraků). Vykupujeme osobní auta, dodávky, nákladní auta.

Vyplňte formulář k výkupu nebo likvidaci auta nebo volejte po-pá 8-17h na 703 615 630.

Výkup vozidel na náhradní díly

Výkup vozidel, která se již nevyplatí opravit a nebo o která by již nebyl zájem k následnému prodeji ale stále je u těchto aut poptávka po dílech. Výkup vraků Velká Bystřice. Tyto auta vykoupíme a nabídneme vám odměnu 500 – 40.000 Kč ihned na ruku + odtah zdarma a protokol o ekologické likvidaci vozidla, s kterým vozidlo odhlásíte. Platí pro osobní auta, dodávky, nákladní auta.

Vyplňte formulář k výkupu nebo likvidaci vozidla nebo volejte po-pá 8-17h na 703 615 630.

Ekologická likvidace vozidel

Nehodí-li se vaše auto ani k následnému prodeji, ani k výkupu na náhradní díly zbývá mu jen poslední varianta a tou je ekologická likvidace aut — zde vám nabídneme odtah zdarma + protokol o ekologické likvidaci vozu pro odhlášení a odměnu 0 – 500 Kč dle aktuálních výkupních cen železa v ČR. Výkup vraků Velká Bystřice. Nikam nemusíte - auto si sami zdarma vyzvedneme u vás doma. Nehodí-li se vaše vozidlo ani k následnému prodeji, ani k výkupu na náhradní díly zbývá mu jen poslední varianta a tou je ekologická likvidace vozidel — zde vám nabídneme odtah zdarma a protokol o ekologické likvidaci auta pro odhlášení a odměnu 0 – 500 Kč dle aktuálních výkupních cen železa v ČR. Nikam nemusíte, vozidlo si sami zdarma vyzvedneme u vás doma, např. Velká Bystřice (výkup vraků)

Potřebné doklady

Občanský průkaz, resp. v případě, že je vlastníkem auta firma, pak je nutné doložit živnostenský list nebo jiné oprávnění k podnikání, velký technický průkaz, plná moc nevyřizuje-li majitel auta, v případě auta v dědickém řízení — musíte mít dědické řízení ukončené.

Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebojte se na nás obrátit, rádi Vám zodpovíme Vaše otázky na telefonu 703 615 630, po-pá 8-17h a nebo přes formulář.

Výkup vraků Velká Bystřice nabízí Likvidace a výkup vozidel